Pàgines

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Rafael Poch i "Los Cherokees"

Los Cherokees - portada EP
El que està més a l'esquerra és en Rafael Poch. Ell va ser el meu director tècnic a GEMA-2, un esplèndid estudi de gravació de música ubicat al carrer de Sardenya, a Barcelona.

Més tard, ell va passar a la fàbrica del grup GEMA a Barberà del Vallès; després es va encarregar d'un estudi de doblatge de la Plaça Tetuan (Barcelona) i, finalment, va formar part de l'equip tècnic de vendes de Telco Electronics fins ben bé l'any 2005, si no vaig errat. TELCO era, en el seu moment, una empresa prestigiosa que distribuïa, entre altres, els micròfons Neumann, els processadors Lexicon i les taules de mescla Euphonix.

De jove, en Rafael va tocar amb el grup "Los Cherokees". Només els hi conec un disc EP de 45 rpm, de 4 cançons, editat per BELTER (núm 51.474) l'any 1965.

"Bella durmiente" (2:17) EP de "Los Cherokees" - 1965
Per si voleu baixar-vos les 4 cançons (mp3) del disc EP de "Los Cherokees", amb la portada i contraportada: Descarregar "Los Cherokees EP 1965"
- - - - - - - - - - - - -
Actualització (desembre 2013) de part d'Antonio Silvestre. Gràcies!
 

Composició del grup (d'esquerra a dreta):
Rafael Poch - cantant i guitarrista (dret)
Luis Minguella - baix (dret)
Carlos Sabat - bateria (dret)
Antonio Silvestre - orgue i vibràfon (ajupit)
- - - - - - - - - - - - -

2 comentaris:

Silvestre ha dit...

Hola, me ha hecho mucha ilusión encontrar este blog. Gracias.

A la derecha de Rafael Poch (cantante y guitarrista) está Luis Minguella que tocaba el bajo, Carlos Sabat la batería y abajo Antonio Silvestre que tocaba el órgano y el vibráfono.

Saludos,

Antonio Silvestre

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Gràcies, Antonio

Celebro que t'agradi. Salut!

Ricard