Pàgines

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Aniversari (2003-2009)

branques i olives
Ahir aquest quadern va fer sis anys: 24 d'octubre de 2003 - 24 d'octubre de 2009. És sorprenent, tenint en compte com van les coses ara.

2 comentaris:

david cas ha dit...

Moltes felicitats. Pocs bloggers poden presumir d'estar sis anys publicant posts casi a diari. A més aprofito per falicitar-te pel gran treball a la películ.la "Pau i el seu germà". La tenia gravada de l'estiu i la varem veure ara fa unes setmanes. Em va interressar molt tot el treball de soroll, cosa que habitualment no trobo en el cinema més convencional. Al ses una pel poc parlada, les textures del so tenen molt de protagonisme i fan que estiguin al mateix nivell que la imatge.
Doncs doble felicitació i ànims per continuar escriguent una mica sobretot i gauidnt de les teves gravacions.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Gràcies David!

Com que escriure al quadern (blog) no resulta cap obligació, més aviat un plaer, no té massa mèrit. És una mica de constància barrejada amb curiositat..

Respecte a PAU I EL SEU GERMÀ: pensa que el que em toca fer a mi és la mescla, l'etapa final de so. Però el muntatge sonor el prepara un altre equip: l'Albert Manera i la Marisol Nievas. I són ells que treballen amb el director, ajudant-lo a materialitzar el món sonor que han anat ideant. El mesclador és un més en aquest equip. Tanmateix m'agrada que el nostre treball t'interessés. No és una pel·lícula usual.

Salut!

Ricard