Pàgines

dissabte, 11 d’abril del 2009

Rams a Girona (5)

Pujada de Sant Domènec (J. Llorens)
Això és el que es pot veure (mirant cap amunt) des del replà que hi ha a la meitat de la Pujada de Sant Domènec, on estan plantades les taules de Le Bistrot, un restaurant-cafè.

Vam fer cas del bon consell (o era un avís?) que havíem rebut: "S'hi ha d'anar". Entesos. La gravació de l'ambient que s'hi fa a dins té dues parts (d'uns 30 segons cadascuna) i corresponen a dos moments diferents en el gruix del so ambiental: a les nou del vespre i 35 minuts més tard, quan el lloc estava a rebotir.

Sopar a Le Bistrot (1:01)
El so de les converses que s'entrellacen (espero que resultin inintel·ligibles!), els plats, els coberts, els sons de la barra, la cuina, les cadires, les portes de la nevera, les comandes, les ampolles, els mòbils, les rialles i alguna tos, tot plegat també forma part del sopar. I tant!
  • La fotografia és de Jaume Llorens, extreta de Vistes 360º, la web on ensenya la seva fantàstica col·lecció de fotografies panoràmiques en 360º. No s'ho perdin.
  • Un altre lloc que serveix molt bé per a retrobar-se amb Girona és Pedres de Girona, d'en Fèlix Xunclà i l'Assumpció Parés. Imprescindible!

1 comentari:

Unknown ha dit...

http://www.facebook.com/lebistrotgoirona