Pàgines

diumenge, 1 de febrer del 2009

Visita al museu

Museu Història
Una visita a l'exposició Sant Pere de les Puel·les, un monestir de dones (fins l'1 de març al Museu d'Història), també és una excusa per gravar una mica l'ambient que s'hi respira. La tarda de gener és fosca i humida. Dins el museu, francament, fa una mica de fred i aquesta entrada tan enorme i alta fa una mica de por, tot tant de vermell i negre. Hi ha alguna llei que obligui a vestir de vermell els interiors dels museus?

Gravo una mica: ben poca cosa de relleu, a part de la remor contínua de les màquines de l'aire i les llargues escales mecàniques. Potser, de dia i ple d'escolars, això farà una mica més de goig...

Interior del Museu Història (0:51)

1 comentari:

David Ciscar ha dit...

És curiós, perquè pel que s'escolta, sense més informació que la sonora, jo hagués posat la ma al foc que es tractava de l'ambient d'alguna mena d'estació de transports (metro,tren, autobusos...): una música tan lleu que s'ofega amb els omnipresents ventiladors de l'aire condicionat; sorolls deplanxes metàliqes (segurament de les escales automàtiques) i, si no vaig herrat, algun so de plats i tasses o coberts... A més, les veus que sesenten, no parlen amb el to fluixet que s'acostuma a sentir als museus (si més no, aquest és l'estereotip).

Salut!